Sach Coffee - Design & Function by Archides

Sach Coffee

  • Commercial

A naturalistic space

Client

Sach Caffe

Location

Prishtina, Kosovo

The interior of Sach Caffe, located inside the Royal Mall building, was designed around the concept of love towards nature, merged in a space that reflects warmth and coziness and smells like coffee.

The space is designed to have an open-space feel that is achieved through the all-around windows and the furniture of bright warm colors – yellow and orange. We wanted to emphasize our appreciation of nature through wooden floors and the living green wall which is the central point of the space.

Sach Caffe features various seating options and as such it is an inviting space that offers comfort for socializing while still respecting intimacy.

Perfect place to eat and drink!

With the bold combination of colors black and yellow in the buffet, this design adds a modern touch to an ambient that is bright and comfortable.

Simplistic and inviting, Sach Caffe strives to give its visitors a joyful experience while they enjoy the daily pleasure of eating.

Faceboook Twitter